Wat is het

Home / Wat is het

Sloopkamer? Rage room? Smash room?

Leef je helemaal uit!

Veel mensen kampen met stress, problemen en kunnen emotionele lading niet kwijt op een gezonde manier. Thuis gooi je de borden niet stuk. Daarvoor is de Sloopkeamer. Een perfecte uitlaatklep, even alles eruit. Na de tijd voelt het net alsof je een uitgebreide yoga sessie hebt gehad.

Natuurlijk hoef je geen stress te ervaren om het leuk te vinden om te slopen! Het is ook als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of vriendenuitje zeer geschikt.

In verband met veiligheid kunnen er maximaal 4 personen per kamer tegelijk aan de slag. In de kamer ga je aan het slopen, hiervoor krijg je een krat met servies en/of glaswerk. Ook kun je op dat moment tv’s, printers, e.d. bijkopen (zolang de voorraad strekt, deze kunnen niet gereserveerd worden).
Je mag zelf ook dingen meenemen, per reservering gratis tot een grootte van een 1 boodschappentas. Bij grotere hoeveelheden vragen we om een bijdrage. 

Is dat niet genoeg? Het is mogelijk een auto te slopen, reserveer hiervoor ruim op tijd in verband met beschikbaarheid van sloopauto’s.

Ook eigen voorwerpen stuk slaan? Dat kan!

Kleine huisraad tot ongeveer een tas vol per reservering mag je meenemen tijdens je sessie.

VEILIGHEID

Hoog in het vaandel!

Het is verplicht een overall, masker, handschoenen en goed schoeisel te dragen. Overalls, maskers en handschoenen zijn aanwezig, voor schoenen of laarzen ben je zelf verantwoordelijk! Ook kun je oordoppen krijgen tegen het lawaai, maar dit is je eigen keuze.

Het slopen is geheel op eigen risico, hiervoor teken je vooraf een formulier bij binnenkomst en bij het reserveren ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Minimaal toegestane leeftijd is 14 jaar. Tot 18 jaar altijd onder begeleiding van een volwassene.

Bar / kantine

Er is een kantine aanwezig met een bar. Hier kun je voor of na de sessie rustig genieten van een drankje en eventueel een borrelhapje. Vanuit de kantine kun je prachtig in de sloopkamers kijken.

Sessieduur

De hele activiteit neemt ongeveer een half uur in beslag. We reserveren 3 kwartier omdat je er uitleg bij krijgt en het kan zijn dat je even 5 minuten moet wachten tot alles weer klaar staat.